Rss

三秒‧激玩暑假- 4C 2012 戈域亞!! Day 3^ Commitment

話說頭兩晚過左之後,  已經再冇精神夜瞓早起…所以第三第四日留到依家先補返~~
來到第三日ge 4C戈域亞, 今日青族人要去到維園同陽光玩遊戲!!  真係好曬–

港島區活動地點係維園草坪舉行, 雖然冇庶冇掩地乾煎, 但參與ge人好似上左「摩打」咁, 不停跑不停玩, 一樣接一樣。 至於工作人員, 除了忙於帶領遊戲外, 仲不停派發冰粒同灑水幫參加者降溫!! 感激;)

 每晚晚會都係戲玉, 今晚都唔例外!! 全埸High都爆~

今日講到十二支派分裂, 每人都有私慾、虛榮感……. 這都讓我們漸漸失去人與人之間的愛~很好的提醒!!
但今日高潮當然係4C 2012 Talent Show!!
倒數吧!!
第三晚commitment night 精華相片/影片 :

Three, two, one Go!!


精華短片:




當晚Talent Show 專業評審有:

Roy Chow 周永恆!

梁雨恩~

Steven 張致恆

意猶未盡, 但筵席總是會散, 所以珍惜, 謹記, 帶走你所有的得著。:)

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: