Rss

三秒‧激玩暑假- 4C 2012 戈域亞!! Day 2^ Care

話說戈域亞大軍昨日係恐懼森林解封左Courage的封印, 今日我地繼續解開第二個封印 – Care!!

 青族的戰士戰鬥中^^
WOooooooooOH!!!

今日天氣都幾熱!! 不過Best of the Best 的青年人當然冇問題, 開開心心玩完全程啦;)  戰舞中!!
Fight, that’s right, 為祂的戰士奮勇而戰!!

各地戰士食飽飽, 準備晚會, 準備興奮, 準備Care, 準備為神尋回更多屬祂的戰士!!

第二晚! Care晚會!
今晚有好多屬靈家庭 & 父母來支持我地!! 同我地一齊High一齊感動!!
多謝你地!!;D

從來, 我們都覺得怎麼父母都不懂我們, 長輩都不體諒我們……
我們都會埋怨, 我們都會感到失意……
我們夢, 卻走不到終點,
我們長大, 卻和小時候想像的不一樣,
我們奮鬥, 卻總覺得有心無力……

我們常常也只看到自己的困難,
其實… 我們的長輩, 父母,
都會有自己所遇到的困難……
會否, 我們都能往後踏一步,
體諒他們的難處,
嘗試去學懂
愛與被愛。

就四點啦!! 真係好攰啦!!

聽日仲要繼續奮鬥, 繼續青春!!

送啲相比大家回味下!!;)

聽日!! 努力呀!! 戈域亞~~~

記進想到晚會, 只要五點鐘去到Asia Expo Hall1, 比$20 就冇問題架啦~~
戈域亞無限個歡迎你地呀;)
鐘意玩, 鐘玩High, 有夢想, 有理想, 想經歷愛ge你地;) 記住!! 一‧齊‧來!!

精華相片: Thx  BC (Jason)

倒數吧!!
WOoOooooooooOoOH

官方綱站: http://laddermission.hk/4c/

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: